F
fb mania
Guest
TV görüntüsünden ceza alınabilir.Bu dünyanın her yerinde böyle.Bizim aleyhimize de saçma sapan hatalar yapıldı.Mesela Samsun'lu Kirita'ya 3 maç ceza verilmişti bizim maçtan önce cezası 1 maç yapıldı sonra bizim maçta oynadı.O Kirita o maçta çizgiden top çıkardı...Alex Copa America şampiyonu olmuş Brezilya'nın 10 numarasıydı Copa Ameriica'da asist kralı oldu.Copa America bizdeki Avrupa Şampiyonası.Oradaki maçlardamı küçük maç?Hem sana ne bizim sistemden.Üstelik Aurelio orta sahada tek başına oynamıyo yanında Selçuk var.Tuncay ve Serhat-Özellikle Tuncay- defansa manyak gibi yardım ediyo.Defansımızda bitek Luciano ağır.O da %70 gidicek.Galatasaray'ın vizyonunun geniş olmasının en büyük nednelerinden birisi şanstır.Avrupa'da da Fenerbahçe'nin şansı hiç bi zaman olmadı.Juventus maçında Uche'nin kafası girseydi CL'de çeyrek finaldeydik.98 senesinde UEFA şampiyonu olan Parma'yı burada 1-0 yendik orada 4-2 yenildik.Son saniyede Baliç'in şutu direkten döndü.Biraz şanslı olsaydık 0 çektiğimiz sene 8 puan alıyoduk.Bu sene ikinci turu çok şanssız kaçırdık.Zaragoza maçıda aynı şekilde.Belki onları eleseydik şimddi UEFA'da şampiyonduk.Ayrıca Song'un pozisyonu hakemin gözünün önünde falan deme.İlk yarıdaki 1-0'lık GS-FB maçında Cem Papila Luciano'ya kırmızı kart göstermeye gidiyo.Ayhan salağı,gerzeği,ibnesi kartı kendine çıkarıcak zannediyo.Papila'nın anasına,babasına,gelmişine,geçmişine,sülalesine etmedik küfür bırakmıyo.Cem Papila efendi bunu görüyo ama Ayhan'a hiç bi şey vermiyo.Ayrıca,Fenerbahçe 75-80 senesi gibi Kupa Galipleri kupasında 3 tur geçiyo MTK Budapeşte'ye son dakika golüyle eleniyo.Yensek çeyrek finalist olucaz belki de kupayı alıcaz...03Gs1905 said:Allahsizlar demişsin de nerden biliyorsun derler adama.Benim anlatamadığım sana songun cezasında televizyondan ceza yiyen tek takim biziz.İlk Felipe ikinci Song.Ayrıca songun pozisyonu hakemin gözü önündeydi.Alex star olamaz kardeşim isteğin kadar aksini iddaa et.Alex kadar ufak takımlara karşı çoşsun ama büyük maçları alıp götüremesse star olamaz.Star dediğin oyuncu maçı alıp götüren tipte oyuncudur ama Alexde bu özellikler yok.Derbi matchlere bakabilirsin bizi yendiğiniz mac dahil.Sisteminiz de acaip derecede saçma bana göre.Orta alanı bir tek aurello ya emanet ederek top oynuyorsunuz sonuçta büyük kaliteli takimlardan bol gol yiyorsunuz.Şampiyonlar liginde bu sistemlen ilerlemeniz baya zor manchester gibi takımlar gene gelecektir belki de Real gelecek karşısınıza.İşte o zaman yandiniz demektir.Savunmanız acaip derecede yawaş kupa finalinde tarumar oldular.
Vizyonunuz neden dar diyorum sana Galatasaray 1975 senesinden beri Avrupalı gibi oynuyor her ne kadar bazen tökezlesekde.Şampiyon klüpler kupasında yarı final,Uefa da yarı final,final,kupa işte bunlar Galatasaray'ın oluşturduğu vizyonun eseridir.O yüzden başkanınızın ortaya attığı tesadüf olayı yanlıştır.Vizyon dediğin 2-3 senede oluşmaz 20-30 sene gerekir anlatabil dim mi???
Last edited by a moderator: