R
RaistlinFB
Guest
Re: Fenerbahçe thread(Fenerbahçe-Galatasaray match at the 19:00 o'clock)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
naygule® said:Boşu boşuna konuşmayalım...
Sizin Bize Ulaşabilmeniz için kırk fırın ekmek yemeniz lazım...
Lütfen Galatasaraylı arkadaşlar sizlerde onlar gibi ufalmayın bize böyle kavgalar yakışmaz... :mrgreen:
TE5ADÜFÜN BÖYLES1
naygule® said:Birde Azize diyordu bizim stadımızda sahaya hiçbirşey atılmaz die bunları yapanlar sizce insanmı??? Taraftarmı... :applause:
Aziz Başkan Kutlasana Pppp****ççççlerini :applause:
Seneye Bakalım Fenerbahçe ASY den nasıl çıkacak...
Hayvanca davranana hak ettiği muamele...
naygule® said:Bizimle tarih konusuna girmyin 6-0 sa tarihte 7 kişi ile 7-0 da var gerçekler acıdır...
Aziz Baba Kapat Artık Şu Keraneyi S*kerim Böyle Efsaneyi... 8)
mrdjkola said:IYIKI ATTILAR, KAFALARI YARILSAYDI KESKE, SIZIN YAPTIGINIZ IBNELIKLERE AZ BILE , SAMPIYONLUK 100. YILINIZDA GOTUNUZE F-16 UCAGI GIBI GIRSIN
NEYSE, HAYVANLARLA MUHATTAP OLMUYALIM SAMPIYONLUGUMUZ PASALAR GIBI KUTLUYALIM
Bule said:But, I'm not sad. Because Aziz Yildirim finished the league at the table.
:lol:
Oturttuk derken buradaki konuşmalardan bahsediyorum.Bişeyi önce tam anla sonra gelip sert konuşmalar yap.Üstelik Ali Şen başkanken sen tahminen 9-10 yaşındaydın.Ben o yaşlardayken Haluk Ulusaoy'un neler yaptığını çok iyi gördüm.Ve artık geçmişle yaşamayı bırak.Avrupa'da başarılı oldunuz bitti.Siz hala 6 sene önceki UEFA'dan bahsederseniz bundan sonra bi bok olamassınız.Parma 98 yılında UEFA'yı aldıda ne oldu?Roma'ya,Deportivo'ya ne oldu?Ya 3 sene öncenin CL finalisti Leverkusen?Onun için geçmişle yaşanmayacağını öğrenin!Artık Avrupa'da devir Fnere'in devri.Bu seneki 9 puan bize hem tecrübe hem de güven kazandırdı.Önümüzdeki sene eminimki büyük başarılar alıcaz.Vieri denyosunun da ne dediği umrumda diil.Zaten sevmem şerefsizi.Bi 3-4 sene bekle aynı şeyin tam tersi olucak.Adama Galatasaray'ı sorucaklar adam da Fener'de mi oynuyo diyecek.Bule said:Sen mi beni oturttun? Ne zaman oturttun lan velet. Bu sene 2 derbidede acı acı çaktık size.
Sen babanın kıllı taşakları ile oynuyoken, biz maç izliyoduk, Türkiye Futbolunda Ali Şen ile olup bitenleri izliyoduk. Tabi sen o zamanlar ya kundaktaydın yada annenin karnında. Bilmzesin sen o zamanları.
Allah aşkına göster banada ne zaman oturtmuşsun beni, her zaman ben sizi oturttum. 1-0 geçirdik size oturdunuz. 5-1 geçirdik yine oturdunuz. Mazimize baktık bolca sıfır puanlarınızı gördük, Galatasaray'ın sizden kat kat üstün bir takım olduğunu rakamlarla gösterdim yine oturttum. Sen hala neyden bahsediyon denyo. Sen beni bi kez oturttunmu? He? Zavallısınız olm işte zavallısınız. Ezilmeye mahkumsunuz böyle!
Şikebahçe, 0Bahçe, Ezikbahçe.. Ulan yüz tane isim kondu size hala bazıları gelmiş buraya 6saray yazıyo. Gülüyorum olm size. Buraya gelmişsiniz Avrupalılara Fenerbahçe'yi tanıtmaya çalışıyon. Ulan gidip takımın benim takımım gibi Avrupa Kupası alsın öyle tanıtsın! Ezikler!
Hadi bakalım ikile şimdi ve sana son iki cümle yazıcam..
Fanatik Gazetesi (Zaragoza Maçı Sonrası..) :
"SEN ANCA KENDI TOPRAGINDA BUYUMEYE MAHKUMSUN, AVRUPAMI? ASLA!"
NTV Muhabiri Murat Kosova 2001 - Milano (Vieri ile söyleyişi..)
M.K. : Do you know Fenerbahce?
C.V. : No. Is he playing for Galatasaray?
Hehehe.. We dont talk after this!
Hah.Bak işte kendi ağzınla söyledin.Hayvanca davranana hakettiği muamele.Çıkış tüneline girerken Ergün'e bişey atıldımı?Hayır.Ergün ahlaklı bi sporcu olduğu için ona hakedildiği gibi davranıldı.Diğer hayvanlarınıza da hakedildiği gibi davranıldı...naygule® said:Birde Azize diyordu bizim stadımızda sahaya hiçbirşey atılmaz die bunları yapanlar sizce insanmı??? Taraftarmı... :applause:
Aziz Başkan Kutlasana Pppp****ççççlerini :applause:
Seneye Bakalım Fenerbahçe ASY den nasıl çıkacak...
Hayvanca davranana hak ettiği muamele...
naygule® said:THIEF FENERBEŞÇE