Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kurtuluş savaşı sırasında cepheye asker ve silah kaçıran kulüp hangi kulüptü?İşgal kuvvetleriyle 55 civarı maç yapıp bunların 47-48 tanesini kazanıp halkımıza moral veren kimdi?Peki general Harringon kupasını kazanan kimdi?İngiliz general Harrington cephede kaybetmenin acısıyla Türkiye'nin en iyi kılübü Fenerbahçe'ye bir maç teklif eder.Amacı bu maçı alıp cephede aldığı yenilgilinin acısını çıkartmaktır.İngiltere'nin en iyi oyuncularını takımına getirir.Ayrıca başka ülkelerden çeşitli oyuncularda alır.Fenerbahçe'ye de istediği oyuncuları alma hakkını tanır.Ancak Fenerbahçe hiç kimseyi almaz ve kendi kadromuzla çıkıcaz der.Üstelik bazı sakat oyuncuları vardır Fenerbahçe'nin.Maçın ilk yarısını İngilizler 1-0 önde kapatır ikinci yarıda 2 gol bulan Fenerbahçe maçı 2-1 kazanır.O sırada Lozan görüşmelerinde bulunan İsmet Paşa'da(İnönü) Fenerbahçe'yi tebrik eden bir telgraf yollar.O sırada Fransız salaklardan oluşan Galatasaray ne yapar?Öyle yatar.Bi bok yapmaz.03Gs1905 said:
Little translate:
This the photo old Fenerbahce presiden who tried to kill M.Kemal Atatürk,but he swing in the rope.:.
They are hang pancarts like "Atam we are on your dutys".It's so :lol: :lol:
You are Fenerbahce Republic citizen don't talk Turkish Republic's first president M.Kemal Atatürk.
This a Turkish Sport Newspaper after a Fenerbahce's Turkish Cup match..
"Donkeys became men but Fenerbahce can't became men" :lmao: :lmao: :lol: :lmao:
This is the summary of Fenerbahce. :lmao: :lmao: :lmao: :lmao: :lmao:
03Gs1905 said:Seviyenizi acaip sekilde belli ediyorsunuz fenerli kardeşler afferin size ben sizin gibi bazı dangalaklarin uydurduğu şeylere inanmam tarihi en az üç beş yerden araştırır söylerim.Her sene Çannakale'ye sizin taraftarlariniz gidiyor değil mi?Sizin lisenizde tüm şehitlerinizin listesi var değil mi?Sanki Türk futboluna hizmet eden jenerasyonlar sizn değil mi?Sizden ayrilip klüb kurup sizi baltalamaya çalışanlar da oldu değil mi?Bizim oldu Ateş-Güneş vakası.Araştırın bakalım ben yalan mı söylüyorum.
Her zaman hırsızsınız bu değişmedi.
İmparator Terim dedik İmparator Oğuz dediniz
Commandante Hagi dedik Commandate Alex dediniz
Bana Fenerbahceyi ve de kendinizi asla anlatmayin sizin tarihinizi sizden daha iyi biliyorum.Neden mi araştırdım da söylüyorum.
Büyük olmanız için ne yapmanız gerek biliyormusunuz ha fenerli dostlar!
11 Türkiye kupası almanız lazım bize hiç aldırmadan
Şampiyonlar Ligi'nde Final oynamanız lazım.Sizin için hayal ama.
Uefa Kupasını ve Süper Kupayı berabere kalmadan almanız lazım.
Ergün Penbe,Bülent Korkmaz,Suat Kaya gibi efsaneler çıkarmanız lazım.
Hagi,Popescu,Taffarel gibi dünyanın saygı duyduğu starlar getirmeniz lazim.Anelka gibi o doğru hareket.Ama PVH gibi adamı harcayıp gönderdiniz ya helal olsun.
Emre,Cafercan,Özgürcan,Uğur Uçar ve benzerleri gibi futbolcular çıkarmanız lazım.
Türk futbolunun lokomatifi olmanız lazim Uefa sıralamsında 1. olmak gibi.
İşte bunlardan birkaçını belki yarisini yapabilirseniz büyük klübsünüz derim...
Şampiyon olunca hemen kirletmeye bakın.Siz hep böylesiniz zaten.Kabullenemiyosunuz.Yok Atatürk'ü öldürmek istemişiz yok sehit vermemisiz.03Gs1905 said:Seviyenizi acaip sekilde belli ediyorsunuz fenerli kardeşler afferin size ben sizin gibi bazı dangalaklarin uydurduğu şeylere inanmam tarihi en az üç beş yerden araştırır söylerim.Her sene Çannakale'ye sizin taraftarlariniz gidiyor değil mi?Sizin lisenizde tüm şehitlerinizin listesi var değil mi?Sanki Türk futboluna hizmet eden jenerasyonlar sizn değil mi?Sizden ayrilip klüb kurup sizi baltalamaya çalışanlar da oldu değil mi?Bizim oldu Ateş-Güneş vakası.Araştırın bakalım ben yalan mı söylüyorum.
Bana Fenerbahceyi ve de kendinizi asla anlatmayin sizin tarihinizi sizden daha iyi biliyorum.Neden mi araştırdım da söylüyorum.
Hagi,Popescu,Taffarel gibi dünyanın saygı duyduğu starlar getirmeniz lazim.Anelka gibi o doğru hareket.Ama PVH gibi adamı harcayıp gönderdiniz ya helal olsun.
Emre,Cafercan,Özgürcan,Uğur Uçar ve benzerleri gibi futbolcular çıkarmanız lazım.
Ya,bak.En tartışılmaması gereken konuda tartışıyosun.GS kurtuluş savaşına FB'den daha çok destek vermiştir.Bu tam bi saçmalık.Ayrıca bu işler çanakkale'ye her sene gidip lisesinde şehit listesi bulundurmakla olmaz.Sizin yaptığınız şuna benziyo;03Gs1905 said:Seviyenizi acaip sekilde belli ediyorsunuz fenerli kardeşler afferin size ben sizin gibi bazı dangalaklarin uydurduğu şeylere inanmam tarihi en az üç beş yerden araştırır söylerim.Her sene Çannakale'ye sizin taraftarlariniz gidiyor değil mi?Sizin lisenizde tüm şehitlerinizin listesi var değil mi?Sanki Türk futboluna hizmet eden jenerasyonlar sizn değil mi?Sizden ayrilip klüb kurup sizi baltalamaya çalışanlar da oldu değil mi?Bizim oldu Ateş-Güneş vakası.Araştırın bakalım ben yalan mı söylüyorum.
24 gol atıp 14 asist yapan ya da 14 maçta 5 gol atıp 9 asist yapan ya da 01-02 sezonunun ilk yarısında 10 gol atıp ikinci yarının tümünde sakat olan iki sezonda 30 gol atan 3 yabancı kısıtlamasıyla çoğu sonradan girip oynadıpı 25 maçta 8 gol atan ya da bir zamanlar Shevchenko'dan daha büyük bir futbolcu olan geçen sezon yaptığı asistlerle takımımızı kurtaran oyuncular nasıl star olmaz anlayamıyorum.Altyapıdan yetişdirdiğimiz oyuncular Fahri,Bilal,Volkan,Gurbanov,Emrah ve Can.Yalnızca Gürhan ve Olcan başka takımlardan.Bildiğim kadarıyla siz Emre'yi Zaytinburnuspor'dan almıştınız ayrıca.Hakem hatalarını bi-iki sayfa önce yazdım.Kimin canının yandığı belli.Dergi olayında gerçekten de ne dediğini tam anlamadım.Kastının lisanslı üründen olduğunu düşündüm.Öyle değilse neden öyle bi mesaj attın?Üstelik vizyonumuzun dar olduğunu kesinlikle iddia edemessin.Bizim kulübümüz Serkan,Servet,Volkan,Selçuk,Kemal,Önder,Recep,Tuncay gibi gençleri alıp hem gelecekteki takımın temellerini atıyo.Bu takımı kuran yönetimimiz vizyonunun ne kadar geniş olduğunu kanıtladı.Ben de bu oluşuma destek vererek vizyonumun geniş olduğunu kanıtladığımı düşünüyorum.Ben de yok Samsun maçında kaçan goldü yok Sebat masçındaki penaltıydı gibi şeylerle ilgilenmiyorum.Büyük düşünüyorum.Öyle olmasaydı hala 2. olduğumuz senedeki Ahmed Hassan'ın son saniye golü Galatasaray maçında Revivo'nun direkten dönen frikiğinin ikili averaja katacaklarını vs. konuşurdum.Alex olayında ise kendini kandırıyosun.Alex'in o hareketi kasti yapmadığı en basitinden kişiliğinden belli.03Gs1905 said:Ben sana altyapi olarak ne dediğimi anlamamışın hala konuşuyorsun.Şu ana kadar getirdiğiniz iki yıldız oyuncu var.Biri Pvh diğeri Anelka.Ama ikiside Hagi kadar olabilecek kapasitede değiller.Diğer saydıklarin hiçbir halta yaramaz.Ben sana forma dedim mi anlamıyorum.Dergiyle ilgili söylediğimi de yanlış anlamışsın ona da bravo diyorum.Altyapınızdaki çoğu oyuncuyu diğer klüplerden aldiniz yani kendi keşefftiğiniz yetenekler yok gibi...Bak mesela Emre yi örnek vereyim sana adam 17 yaşında Cl maçına çıktı.
Terim diyorsunda Terim Galatasaray'da Oğuz Fenerbahçe'ye gelmeden önce oynuyordu.Hani şu 14 sene şampiyon olmadığımız ara.Terim Büyük Fatih olarak anılıyordu.
Sizin probleminiz vizyonu biraz dar insanlar olmanizdan kaynaklaniyor herhalde.Bem sama dediğim herşeyi farklı noktalara çekiyorsun.Bak sana desem ki Levent Bıçakçı Galatasaray kongre üyesi ama Aziz Yıldırım neden buna ses çıkar madi acaba.Yok Haluk Ulusoy diyeceksin.Ne zaman Mhk başkanıda takımını açıklasa bu bize dokanıyor.En çok bizim canımız yandı hakemlerden bu sene.Songa tv görüntülerinden iki maç ceza verildi ama daha beterini yapan Alex efendiye hiçbirşey yapılmıyor.İşte benim hakemlerden dem vurmamın tek nedeni hataların hep tek tarafa yaramasıdır.Ben size bize Kayseriye,Akçaabata ve diğer tüm takımlara eşit davranacak Tff ve Mhk yönetimi istiyorum o zaman komple olarak büyük oluruz.
j4y3m said:Champions again eh? Congratulations, depending on the draw for the Champions League next season I can see you getting to atleast the last 16.
How's Anelka doing over there anyway? Scored many goals?
03Gs1905 said:Allahsizlar demişsin de nerden biliyorsun derler adama.Benim anlatamadığım sana songun cezasında televizyondan ceza yiyen tek takim biziz.İlk Felipe ikinci Song.Ayrıca songun pozisyonu hakemin gözü önündeydi.Alex star olamaz kardeşim isteğin kadar aksini iddaa et.Alex kadar ufak takımlara karşı çoşsun ama büyük maçları alıp götüremesse star olamaz.Star dediğin oyuncu maçı alıp götüren tipte oyuncudur ama Alexde bu özellikler yok.Derbi matchlere bakabilirsin bizi yendiğiniz mac dahil.Sisteminiz de acaip derecede saçma bana göre.Orta alanı bir tek aurello ya emanet ederek top oynuyorsunuz sonuçta büyük kaliteli takimlardan bol gol yiyorsunuz.Şampiyonlar liginde bu sistemlen ilerlemeniz baya zor manchester gibi takımlar gene gelecektir belki de Real gelecek karşısınıza.İşte o zaman yandiniz demektir.Savunmanız acaip derecede yawaş kupa finalinde tarumar oldular.
Vizyonunuz neden dar diyorum sana Galatasaray 1975 senesinden beri Avrupalı gibi oynuyor her ne kadar bazen tökezlesekde.Şampiyon klüpler kupasında yarı final,Uefa da yarı final,final,kupa işte bunlar Galatasaray'ın oluşturduğu vizyonun eseridir.O yüzden başkanınızın ortaya attığı tesadüf olayı yanlıştır.Vizyon dediğin 2-3 senede oluşmaz 20-30 sene gerekir anlatabil dim mi???