Official Transfers Only

Status
Not open for further replies.
Preston Zimmerman (Youth) > Hamburg
Alexis Ferrero (Tigre) > Botafogo
Livio Prieto (Santa Clara) > Emelec
Daniel Vega (Platense) > Emelec
Liam Craig (Falkirk) > St. Johnstone
Héctor Moreno (UNAM Pumas) > AZ Alkmaar
Nery Castillo (Shakhtar Donetsk) > Manchester City
Sebastián Domínguez (Estudiantes de La Plata) > América
Walter Gaitán (Tigres) > Necaxa
Claudio Graf (Sakaryaspor) > Veracruz
Santiago Raymonda (Arsenal de Sarandí) > Veracruz
Salustiano Candia (Olimpo) > Veracruz

Emre Güngör(Ankaragücü) >>> Galatasaray SK

He is defence center player,23 years old,very good play for Turkish national team next years.

Ex chance bouzid go to ankaragücü for 6 years loan and 1m euro will pay Gala

Emre Güngör(Ankaragücü) >>> Galatasaray SK

He is defence center player,23 years old,very good play for Turkish national team next years.

Ex chance bouzid go to ankaragücü for 6 years loan and 1m euro will pay Gala

6 years?=6 sene
Bouzid loaned for at the end of season..

:lol:

Besiktas always make me laugh in transfer season. They payed millions of Euro to Del Bosque but they sacked him after 5 months. Now, they payed 5.00M € to Filip Holosko and they gave Burak Yılmaz and Koray Avci with the money! I think before this season, CSKA Moscow offered 3.00M € to Burak Yılmaz. And Koray is really precious player for Besiktas. He can play DM, CM, and CD. So, when you check these things, Holosko costs more than 10.00M € to Besiktas. Juventus offered him 1,5.00M € and Charlton Athletic offered 6.00M €. Yes, he's very talented but he doesnt deserves this money. And can somebody tell me the difference between Bobo and Holosko?

kedi, ciger?

Ben hiç bir zaman Holosko'ya kötü demedim, sadece bu kadar değerli olmadığını söyledim. Adam zaten Türkiye'de bulunan en iyi forvetlerden biri fakat Türkiye'deki hiç bir forvetin, Kezman dahil bu kadar değerli olduğunu düşünmüyorum. Bu Beşiktaş'a girmiş "Sağlam" bir kazıktır. Sindirilmesi güç olacak olan.

Bu kedi, ciğer meselesine gelince, Galatasaray hiç bir zaman Holosko'ya talip olmadı ve onun gibi bir adama ihtiyacımızda yok. Şu an Mehmet Yıldız, Beşiktaş'a imza atmış olsaydı belki biraz üzülür belki kıskanırdım ama Holosko'yu tepe tepe kullanabilirsiniz. Hiç bir kıskançlığım ve kötülemişliğim yok. Senin kendi iç temizliğine veriyorum.

:roll:

Bule'ye katılıyor ve ekleme yapıyorum.Bobo ve Nobre gibi efektif forvetlerin varken Holosko gereksiz duruyor..
Cisse sakatlanırsa babalara geleceksiniz o mevki açısından..

Could you guys please stop posting in Turkish, this is an English thread...there is a turkish language thread somewhere around....thank you very much.

Ben hiç bir zaman Holosko'ya kötü demedim, sadece bu kadar değerli olmadığını söyledim. Adam zaten Türkiye'de bulunan en iyi forvetlerden biri fakat Türkiye'deki hiç bir forvetin, Kezman dahil bu kadar değerli olduğunu düşünmüyorum. Bu Beşiktaş'a girmiş "Sağlam" bir kazıktır. Sindirilmesi güç olacak olan.

Bu kedi, ciğer meselesine gelince, Galatasaray hiç bir zaman Holosko'ya talip olmadı ve onun gibi bir adama ihtiyacımızda yok. Şu an Mehmet Yıldız, Beşiktaş'a imza atmış olsaydı belki biraz üzülür belki kıskanırdım ama Holosko'yu tepe tepe kullanabilirsiniz. Hiç bir kıskançlığım ve kötülemişliğim yok. Senin kendi iç temizliğine veriyorum.

:roll:

it wasnt meant serious but i dont know why you are so interested in criticising our transfers. btw, i also agree that the fee is too high.

Toifilou Maoulida (Auxerre) ---> Lens
Pierre-Alain Frau (Paris Saint Germain) ---> Lille
Fabrice Fiorèse (Marseille) ---> Amiens

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back
Top Bottom