Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
naygule® said:
En Büyü İFener
fb mania said:Naygule yanlis bilmiyosam seni scn patchmakerlikten postalayip yerine kanaryagücünü almislardi(Emin diilim gerçi ama böyle biliyorum).Kendini burdami avutuyosun?
Neyse,benimde size sevgi dileklerim var:
YÜZÜNCÜ YILIN KUTLU OLSUN KARICIM
fb mania said:Alex'le ilgili olani photoshoptan kim yaptiysa süper yapmis.Helal olsun.
Sana artik ne desem bos.Kisir döngü oldu.Ondan senle daha fazla ugrasamam.Bule said:Sende oradaki alex kadar aptalsin. O gercek, PS calismasi deil.. Bunu anlamiyacak kadar salak olamazsın!
İşte klasik Fenerbahceli düşüncesi :lol:fb mania said:Sana artik ne desem bos.Kisir döngü oldu.Ondan senle daha fazla ugrasamam.
Aziz'inki neden ps olsun?Heryerde Özhan'in gollerden sonra nasil güldügü gösterildi.Hiçmi TV izlemiyosun?naygule® said:Sağol burak
Birde Kiminki PS ile yapılmış azizinkimi aleexsinkimi :mrgreen:
Ne sahsi be?Laf mi ettik sana.Bi kisinin sahsina yönelik konusmak o kisiye laf etmektir.naygule® said:Tamam konu kapansın uzatmayalım... Birde ben senin şahsına yönelik konuşmuyorum FBMania mısın nesin doğru düzgün konuş :spid:
Tamam senin seviyene düşemiyeceğimm.... Avrupa Forumlarında bile avrupadan sonra Rezil ettin fb yi çok yazık....fb mania said:Ne sahsi be?Laf mi ettik sana.Bi kisinin sahsina yönelik konusmak o kisiye laf etmektir.
Oke baba ben konuyu kapttımRaistlinFB said:Naygule,canım arkadaşım lütfen huzursuzluk yaratma.Gidin antifb duygularınızı başka yerde tatmin edin!
Anlayışın için teşekkür ederim. :mrgreen:naygule® said:Oke baba ben konuyu kapttım
Evet doğru söyledin.fb mania said:Oh be
Ben tartismadan çok yabanci insanlar üzerinde kötü bi izlenim birakmamiza üzülüyodum.
Nihat'ın ayrılmasını biz istedik. Nedeni ise iyi bir patchmaker olmasına rağmen, bu iş için fazla zaman ayıramasaydı lâkin bu zamana kadar yaptığı birçok iş var, senin gibi boş boş dolaşan bir insan deil. O yüzden laf atarken önce kendini düşün...fb mania said:Naygule yanlis bilmiyosam seni scn patchmakerlikten postalayip yerine kanaryagücünü almislardi(Emin diilim gerçi ama böyle biliyorum).Kendini burdami avutuyosun?
Neyse,benimde size sevgi dileklerim var:
YÜZÜNCÜ YILIN KUTLU OLSUN KARICIM